Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie
Tijdelijke website

Dit is een tijdelijke site i.v.m. site-hack. Alle informatie is terug te vinden op deze site, maar de plaatjes ontbreken. Ook links kunnen mogelijk dood lopen. Door tijdgebrek zal deze situatie nog enige tijd blijven bestaan. Mijn excuses hiervoor.

Onbegrensd fietsen naar de Rivièra

Onbegrensd fietsen naar de Rivièra – Paul Benjaminse

 

De fietsroute van Paul Benjaminse, Onbegrensd fietsen van Basel naar de Rivièra, voert van Basel of Bern, dwars door Zwitserland en Noord-Italië naar Albenga, aan de Italiaanse Rivièra, of Nice in Zuid-Frankrijk. Hiermee wordt in Zuid-Frankrijk een verbinding gecreëerd tussen de Onbegrensd-fietsen-serie en de Europafietsers-routes naar Zuid-Frankrijk (Fietsen langs zuidfranse gorges, Groene Weg). Noordelijker sluit de route aan op de routes naar Rome (in Basel) en Venetië (in Bern).

onbegrends-fietsen-rivieraDe route voert de fietser door de Zwitserse Jura, de Zwitserse Alpen en de Italiaanse Piemonte naar de Italiaanse Rivièra. 675 km fietsen door steeds wisselende landschappen en streken in Zwitserland en Italië. Het accent van deze route ligt op de mooie natuur. De route van Noord naar Zuid is niet heel zwaar, volgens de makers van de route.

 

Meer info over deze fietsroute op de site www.cyclingeurope.nl.

 

Van deze fietsroute is een GPS-track beschikbaar.