Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie
Tijdelijke site

Beste bezoeker,

Door een technische storing is dit niet de site die u gewend was. Om u de gelegenheid te geven toch de site te bezoeken, is deze tijdelijke website ingericht. Gebruikt u a.u.b. de zoekfunctie als u niet op de pagina bent binnengekomen die u zocht. Onze excuses voor het ongemak.

Zoek hier op deze website

Over Ons

dirkfiets22

Ik ben Dirk van Rens, bouwjaar 1974, van beroep verpleegkundige. Momenteel ben ik werkzaam als Casemanager op een Oncologie-afdeling. Naast mijn werk en mijn gezin fiets ik graag. Tot 2014 beheerde ik een aantal startpagina.nl-dochters over fietsen. Daarnaast heb ik een site opgezet voor de (beginnende) vakantiefietser (www.fietsvakantiepagina.nl), met per land veel informatie over fietsroutes, overnachtingsmogelijkheden, het verkeer, het weer, fietstips, en nog veel meer. 

Als beheerder van www.fietsvakantiepagina.nl en verschilllende fietsgerelateerde startpagina-dochters ben ik vele jaren actief geweest in het verzamelen en aanbieden van relevante informatie en links over fietsvakanties en fietsroutes aan alle soorten internetgebruikers. Het beheer van deze websites resulteerde in vele leuke contacten, maar ook in heel veel emails, die vervolgens weer beantwoord moesten worden.

In het fietsseizoen kreeg ik per dag tot wel 15 emails met vragen als ‘welke fietsroute kan ik gebruiken als ik naar Avignon wil fietsen’ en ‘hoe fiets ik van Basel naar Parijs?’ In eerste instantie heb ik geprobeerd om de antwoorden op dit soort vragen binnen enkele dagen te geven. Omdat dit veel tijd kostte, kwam ik op het idee om een fietsrouteplanner te maken met fietsroutes binnen Europa. Dat heeft, met de technische kennis van Demis en Smart Boys, geresulteerd in deze site.

 

Hoewel het plan en de vulling van de database allemaal door mijzelf is gedaan, spreek ik toch heel bewust over de makers van deze site. Ik kon alleen al mijn vrije tijd in dit project stoppen omdat mijn vrouw Linda me hierin steunde, en een aantal andere taken thuis voor haar rekening nam.