Djoser Fietsreizen

Met Djoser Fietsreizen verken je in groepsverband verre bestemmingen op de fiets. Of het nu Vietnam of Marokko is, de mogelijkheden zijn divers. Je kunt ook dichter bij huis avonturen beleven in landen zoals Portugal, Polen en de Baltische staten. Het complete aanbod aan fietsvakanties is te vinden op djoser.nl/fietsreizen.

Djoser Fietsreizen logo

Bij deze reisorganisatie kun je uitsluitend groepsreizen boeken, en individuele fietsreizen zijn niet beschikbaar. De groepen zijn echter niet te groot; bij fietsvakanties wordt gestreefd naar maximaal 20 deelnemers.

Als je nog nooit eerder aan een groepsreis hebt deelgenomen (zoals voor mij geldt), is Djoser.nl een uitstekende organisatie om het eens uit te proberen. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke vrijheid. Zeker bij verre bestemmingen is het vaak prettig om in groepsverband te reizen.

Djoser Fietsreizen- en Wandel Brochure

Djoser publiceert jaarlijks een prachtige brochure met daarin al hun verre groepsreizen. Daarnaast wordt er een afzonderlijke brochure samengesteld voor hun wandel- en fietsreizen, die eveneens uitnodigend zijn om doorheen te bladeren. Je kunt deze brochures online bestellen, maar ze zijn ook verkrijgbaar bij hun indrukwekkende stand op de Vakantiebeurs en de Fiets- en Wandelbeurs, beide gehouden aan het begin van het jaar in de Jaarbeurs te Utrecht. Aarzel niet om gratis de brochure(s) aan te vragen.

Een aantal van de bestemmingen van Djoser Fietsreizen

Djoser biedt een verscheidenheid aan fietsreizen naar bestemmingen wereldwijd. Enkele voorbeelden zijn:

  • Fietsreis Vietnam
  • Fietsreis Cambodja
  • Fietsreis Cuba
  • Fietsreis Marokko

Daarnaast organiseert Djoser fietsreizen naar andere landen, waaronder Sri Lanka, Nepal, Costa Rica, De Azoren en meer. Voor het meest actuele aanbod en specifieke informatie over fietsreizen is het raadzaam hun website te raadplegen of contact met hen op te nemen.

Op het moment van schrijven behoren de meest bekeken fietsvakanties op hun website tot de volgende bestemmingen: De Baltische Staten, Portugal, de gecombineerde fietsreis Vietnam & Cambodja, Polen en Marokko. Het aantal bekeken reizen betekent natuurlijk niet noodzakelijk dat ze ook het meest geboekt zijn.

Eigenwijze reizen banner

Op de website van Djoser kun je tevens de beschikbaarheid van elke reis raadplegen. Aangezien het om groepsreizen gaat, kunnen bepaalde groepen snel volgeboekt raken, vooral bij zeer geliefde bestemmingen. Daarnaast kun je enkele details bekijken over degenen die al hebben geboekt, zoals hun geslacht en leeftijd. Het onderscheid tussen koppels en individuele reizigers is echter niet beschikbaar bij Djoser Fietsreizen.

Hoe intens zijn de Fietsvakanties van Djoser?

De Djoser fietsreizen zijn bedoeld voor mensen die graag fietsen, hier ervaring mee hebben, en in goede conditie en gezondheid verkeren. De intensiteit van elke reis wordt aangegeven door middel van ‘fietsicoontjes’. Hoe meer icoontjes, hoe uitdagender de tocht. Bijvoorbeeld, bij 2 icoontjes fiets je dagelijks tussen de 40 en 80 kilometer in relatief vlak tot heuvelachtig terrein. Vanaf 3 icoontjes wordt het zwaarder en kan er in bergachtige gebieden gefietst worden. Bij bepaalde beklimmingen bestaat de mogelijkheid om met de bus naar de top gebracht te worden. Bekijk de beschikbare reizen en de bijbehorende intensiteits-niveaus voor meer informatie.

Gecombineerde Reizen: Wandel- en Fietsvakanties

Bent u iemand die zowel van wandelen als fietsen houdt? Dan bent u niet alleen, gezien het aanbod van gecombineerde fiets- en wandelvakanties bij Djoser. Ze bieden deze gecombineerde reizen aan op bestemmingen zoals de Azoren, Colombia en Nepal.

Contact Informatie Djoser

Djoser Fiets & Wandel
Breestraat 125 2311 CM Leiden
Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 09:00 – 17:30 uur. Op zaterdag geopend, openingstijden variëren per seizoen. Actuele tijden zijn beschikbaar op de website.
Website: www.djoser.nl
E-mailadres: info@djoser.nl
Telefoonnummer: 071 – 5126 400. Tevens beschikbaar via live chat op de website en WhatsApp: 06 – 1021 1485.

Te voet of op de fiets beleef je een land veel intenser. Met Djoser wandel- en fietsreizen doorkruis je prachtige natuurgebieden en afgelegen dorpjes en ervaar je de cultuur van een land van zeer dichtbij.  – Djoser Fietsreizen

Over Djoser als Reisbureau

Djoser is een Nederlandse reisorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in actieve, culturele en avontuurlijke rondreizen. Hoewel ze ooit zijn begonnen als een reisaanbieder voor Egypte, hebben ze in de loop der jaren hun reisaanbod aanzienlijk uitgebreid.

Ze bieden reizen aan naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Djoser werkt nauw samen met lokale gidsen en agenten om unieke en authentieke ervaringen te bieden aan hun reizigers. De reizen van Djoser zijn gericht op kleine groepen en bieden de mogelijkheid om de cultuur van de bestemming op een intieme en persoonlijke manier te ervaren.

Djoser Fietsreizen in een notendop:

Djoser Fietsreizen worden aangeboden op vijf verschillende continenten, met de nadruk op Europese bestemmingen. Deze reizen zijn ontworpen om de natuur, rust en lokale cultuur te ervaren. Voor wie offline inspiratie wil opdoen, is het mogelijk om gratis de brochure ‘Djoser Wandel & Fiets’ te bestellen of op te halen bij grote vakantiebeurzen.

De reissom is inclusief de huur van de fiets, en er is een bus beschikbaar met reparatie- en reserveonderdelen, evenals bagagevervoer. Deze fietsreizen zijn geschikt voor iedereen met een normale conditie en een goede gezondheid.

De groepen tijdens de rondreizen zijn klein, met maximaal 20 deelnemers bij fietsreizen en maximaal 18 bij wandelreizen. Bovendien wordt veelal Nederlandse reisbegeleiding geboden om de reiservaring te verrijken.

Alternatieve Reisorganisaties voor Fietsvakanties

Andere bekende reisbureaus voor georganiseerde fietsreizen zijn onder andere ANWB FietsreizenEigenwijze Reizen Fietsvakanties en SNP Fietsvakanties.


Fietsvakantiewinkel.nl heeft alles voor fietsvakanties: routeboekjes, kookspullen, tenten en kleding.

fietsvakantiewinkel ad