TUI Fietsvakanties

Het is niet algemeen bekend dat TUI ook fietsvakanties in petto heeft. Doorgaans associeert men TUI Reizen eerder met zonovergoten bestemmingen. Maar de werkelijkheid is anders: TUI biedt ook de gelegenheid om zowel in eigen land als ver daarbuiten op de trappers te staan. Neem eens een kijkje in het huidige assortiment aan fietsvakanties van TUI Reizen.

TUI fietsvakanties logo

Bij TUI hebt u de keuze om met uw eigen tweewieler op pad te gaan, of om een fiets of e-bike te huren. Als u kiest voor fietsvakanties waarbij u van hotel naar hotel rijdt (of van camping naar camping), wordt bovendien uw bagage keurig voor u vervoerd. Tevens bieden ze standplaats-fietsvakanties aan, waarbij u elke avond in dezelfde accommodatie overnacht, en er dagelijks schitterende tochten op het programma staan. Tui.nl/fietsvakanties

Op hun website wordt duidelijk vermeld welk fietsniveau vereist is voor elke reis. De meeste fietsvakanties zijn ideaal voor ervaren fietsers. Verken de verschillende fietsmogelijkheden. Ik zie momenteel in de herfstperiode geen beschikbare reizen. In het voorjaar en in de zomer zijn er wel vakanties te boeken.

TUI Fietsvakanties: Europese Bestemmingen

Het aanbod is bijzonder divers, en met behulp van de gebruiksvriendelijke zoekfunctie vindt u snel een fietsvakantie die bij uw wensen aansluit. Voor wat inspiratie, hier volgen enkele geliefde fietsvakanties van TUI die de laatste tijd veel geboekt zijn:

 • Fietsvakantie Passau – Wenen
 • Fietsreis Het Franse Pad
 • Fietsvakantie Karinthië
 • Fietsen op mallorca
 • Fietsvakantie Langs de Weser
 • Diverse Wielren-vakanties via TUI Sports
 • Bekijk deze en andere gewilde fietsreizen binnen Europa op hun website.
banner eigenwijze reizen


TUI Fietsvakanties in Nederland; Elfstedentocht, IJsselmeer en Rondje Holland

Net als vele andere reisorganisaties heeft TUI een selectie fietsreizen in ons eigen prachtige Nederland. Ons land staat bekend als een uitstekende bestemming voor fietsliefhebbers, met tal van verrassend mooie lange-afstandsroutes. Bekende Nederlandse fietsvakanties zijn onder andere de Waterlinie-route, het Rondje IJsselmeer, het Rondje Nederland, de LF Zuiderzeeroute en de LF Kustroute. Hoewel TUI niet al deze reizen aanbiedt, hebben ze een aantal unieke Nederlandse fietsvakanties samengesteld:

 1. Fietsvakantie Elfstedentocht Friesland
 2. Fietsreis door Oost-Nederland
 3. Fietsreis Land van Maas en Waal
 4. Fietsvakantie Friese Hanzesteden
 5. Fietsvakantie Sallandse Heuvelrug
 6. Rondje IJsselmeer
 7. Fietsvakantie Rondje Holland

Met de wind in de haren, op het gemakje, trappen door een schitterende natuur. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid tijdens een van de fietsvakanties van TUI! Ontdek Europa en laat je verrassen door de mooiste routes door stad en natuur.  – TUI Fietsvakanties

Single Fietsvakanties

Met TUI kun je ook met een leuke groep vrijgezellen gaan fietsen. Ze organiseren namelijk Single fietsreizen op de fiets. De single fietsvakanties vinden plaats in Nederland. Kijk voor meer single reizen, ook buiten Nederland op single-reizen.nl. Die site heeft een aparte pagina over fietsvakanties voor singles, met reisaanbieders die dat aanbieden.

Bedrijfsinformatie TUI Reizen

TUI Reizen
Volmerlaan 3
2288 GC Rijswijk
TUI heeft geen bezoekadres
website: www.tui.nl
e-mail adres: stuur hen een bericht via contactformulier op de site
telefoonnummer: 088 – 088 5885, maandag t/m zaterdag 08:00 – 23:00. zondag 09:00 – 23:00

Andere Mogelijke Reisorganisaties voor Fietsvakanties

Heb je het aanbod van OAD Fietsreizen bekeken en niet gevonden wat je zocht? Ik heb informatie over verschillende andere reisorganisaties voor fietsvakanties, zowel in Nederland als (ver) daarbuiten. Interessante alternatieven zijn: Djoser FietsreizenEigenwijze Reizen Fietsvakanties en OAD Fietsreizen.


Fietsvakantiewinkel.nl heeft alles voor fietsvakanties: routeboekjes, kookspullen, tenten en kleding.

fietsvakantiewinkel ad