SNP Fietsreizen

Bij SNP Fietsreizen draait alles om prachtige reizen waar de natuur een centrale rol speelt. Naast fietsavonturen biedt SNP Natuurreizen ook wandelvakanties en andere actieve reismogelijkheden aan.

SNP Fietsreizen logo

SNP Fietsreizen biedt zowel groepsreizen als individuele opties. Kleinschaligheid, duurzaamheid en een sterke verbinding met lokale natuur en cultuur staan centraal. Ontdek al hun recente reisaanbod op SNP.nl.

Als u dat wenst, kunt u zelfs een op maat gemaakte reis regelen. De ‘standaardreizen’ zijn echter zorgvuldig samengesteld met het oog op de wensen van de meeste fietsliefhebbers, en bieden toch een aanzienlijke mate van vrijheid.

SNP Fietsreizen: Bestemmingen in Nederland & Europa maar ook Azië & Noord-Amerika

SNP Natuurreizen onderscheidt zich als een van de weinige reisorganisaties die zowel fietsvakanties dichtbij huis als ver weg op andere continenten aanbiedt. Hoewel ik op deze website voornamelijk de focus leg op fietsavonturen in Nederland en Europa, wil ik toch een aantal fietsreizen op verre continenten met u delen. Bedenk echter dat SNP.nl ook uitstekende opties biedt voor fietsbestemmingen in Nederland en Europa.

Fietsreis Marokko: Fietsavontuur langs hotels, kasbahs, herbergen en woestijnkampen (privéreis). Een 11-daagse reis met inbegrepen bagagevervoer.

Zuid-Afrika Fietsvakantie: Ontdek Zuid-Afrika op de fiets, met overnachtingen in hotels en guesthouses. Deze 18-daagse reis omvat ook een bezoek aan Kaapstad. De reis heeft een matige moeilijkheidsgraad en biedt een gemiddeld comfortniveau.

Fietsreis Vietnam, Cambodja en Zuid-Vietnam: Verken het kleurrijke landschap van de Mekong-delta op de fiets, op weg naar het majestueuze Angkor Wat. Deze 17-daagse fietsreis brengt u door het prachtige Azië.

SNP Fietsreis Sri Lanka: Beleef een individuele fietsvakantie die u meeneemt van de hoogtepunten van het land naar de kust. U overnacht in hotels, guesthouses en safaritenten tijdens deze 13- of 16-daagse reis.

Maleisië: Geniet van een gezinsvakantie langs de oostkust en Kelantan, met keuzes tussen 15 en 21 dagen. Deze reis biedt een vijfdaagse fietstrektocht, langs diverse resorts en home-stays.

Een fietsvakantie met SNP Natuurreizen betekent fietsen over onontdekte achterafweggetjes. Groot aanbod fietsvakanties binnen en buiten Europa.  – SNP

Canada: Fiets door schilderachtige landschappen langs guesthouses en hotels op Vancouver Island. Deze 7-daagse fietsreis is uitstekend te combineren met andere rondreizen door het prachtige Canada.

Verenigde Staten: Ervaar een 5-daagse fietsvakantie door de staten Pennsylvania en Delaware in de Verenigde Staten. Bekijk het gehele aanbod van SNP Fietsreizen op hun website.

Banner SNP Fietsreizen


Bedrijfsgegevens SNP Fietsreizen

SNP Natuurreizen (Fietsen & Wandelen)
Molukkenstraat 7 6524 NA Nijmegen
Openingstijden:

  • Maandag tot en met vrijdag: 09.30 – 17.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Als u interesse heeft in een op maat gemaakte reis, raden wij aan om bij voorkeur een afspraak te maken, zodat een reisspecialist voor u beschikbaar is en er ruimte in de agenda is.

Website: www.snp.nl
E-mailadres: info@snp.nl
Telefoonnummer: 024 – 327 70 00 (alleen beschikbaar tijdens kantooruren)


Alternatieve Reisorganisaties voor Fietsvakanties & Fietsreizen

Andere bekende reisbureaus voor georganiseerde fietsreizen zijn onder andere  Djoser FietsreizenEigenwijze Reizen Fietsvakanties en ANWB Fietsvakanties.


Fietsvakantiewinkel.nl heeft alles voor fietsvakanties: routeboekjes, kookspullen, tenten en kleding.

fietsvakantiewinkel ad