Fletcher Klavertje Vier Fietsarrangement

Met het veelvuldig geboekte Klavertje Vier Fletcher Fietsarrangement fietst u in 4 of 5 dagen van Fletcher hotel naar Fletcher hotel. Dit in een mooie fietsregio ergens in Nederland; er zijn verschillende opties. Een uitgebreid ontbijt en 3-gangen-diner aan het einde van de dag zitten bij de prijs in. U hebt dus de keuze uit meerdere fraaie fietsregio’s verspreid over ons land waar je u Klavertje Vier kunt boeken. Bekijk alle opties en hotels van dit arrangement.

Fletcher Klavertje Vier Fietsarrangement Banner

Op deze pagina verderop treft u een kaart van Nederland aan met de diverse Fletcher-arrangement-locaties. De fietsroutes zijn al zorgvuldig uitgestippeld, zodat u simpelweg kunt trappen en genieten van de schitterende omgeving. Uw bagage wordt keurig afgeleverd bij het volgende hotel, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over overvolle fietstassen.

Als u dat wenst, hebt u uiteraard de vrijheid om zelf een route te selecteren naar het volgende hotel. Of een stukje om rijden als u bijvoorbeeld ene bepaalde bezienswaardigheid wilt zien of ergens wilt lunchen. In de hotels kunt u kosteloos gebruik maken van alle beschikbare (soms luxe) faciliteiten. Voor meer informatie, bezoek de website van Fletcher Klavertje Vier.

Regio’s voor het Fletcher Klavertje Vier Fietsarrangement

Op dit moment kan men kiezen uit 8 diverse Fletcher Klavertje Vier Arrangementen, mooi verspreid door het hele land. De gemiddelde dagelijkse fietstocht beslaat 45 kilometer, maar check voor het boeken even goed wat de dagafstanden van uw gewenst arrangement zijn.

Fletcher Hotels logo

Als deze afstand voor u niet goed is, kunt u bovendien een eigen route plannen of gebruik maken van de beschikbare kortere opties die soms aangeboden worden. Als u een rit van anderhalf uur al te lang vindt, zou ik je het Klavertje Vier arrangement in Zeeland aanbevelen. Hier bedraagt de dagelijkse gemiddelde afstand slechts 25 kilometer. Zeeland is heerlijk om uit te waaien, en dat geldt zeker voor fietsers.

Als u niet speciaal een fiets-arrangement wilt kunt u natuurlijk ook gewoon een x aantal nachten bij een mooi-gelegen Fletcher Hotel boeken en van daar uit dagtochtjes doen. Op de Fletcher website vindt u aanbiedingen en alle ‘groene’ locaties van hun hotels.

Hoe werkt het boeken van een Fletcher Klavertje Vier Fietsarrangement precies?

Maar terug naar de Klavertje 4 arrangementen. Hoe gaat dit precies? Op de website kunt u ontdekken welk van de 8 beschikbare arrangementen het meeste aansluit bij uw voorkeur. Sommige van deze arrangementen brengen u door landelijke gebieden, terwijl andere u door bossen of langs de kust leiden. In Limburg komt u mogelijk meer heuvelachtig terrein tegen. Op de kaart hieronder kun u alvast een globaal idee krijgen van de regio’s waar u kunt gaat fietsen.

Fletcher heeft de arrangementen georganiseerd op basis van verschillende thema’s, zodat u wellicht gemakkelijker een keuze kunt maken. De beschikbare thema’s zijn Cultuur, Natuur, Winter en Kust. De winterarrangementen hebben dagelijkse fietsroutes van 25 kilometer in plaats van 45. In de zomer fietst u dus een langere afstand.

Kaart Fletcher Klavertje Vier Fietsarrangementen
De regio’s van de Fletcher Klavertje Vierfiets- arrangementen

Fietsliefhebbers (en wandelaars trouwens ook, want er zijn ook Klavertje Vier Wandelarrangementen bij Fletcher) hebben de keuze uit zowel 4- als 5-daagse fietsarrangementen. Uiteraard variëren de prijzen, waarbij de 5-daagse arrangementen logischerwijs een hoger tarief hebben.

Indien je geen zin hebt of niet de mogelijkheid hebt om je eigen fiets mee te nemen, bieden alle hotels de optie om een e-bike te huren. Wat betreft het huren van een ‘gewone’ fiets, was er weinig tot geen informatie beschikbaar op de website. Daarnaast is het ook mogelijk om een snelle e-chopper te huren, hoewel hiervoor wel een apart rijbewijs vereist is.

Klavertje Vier Fietsarrangement Programma van Dag tot Dag

Sommige lezers van fietsrouteplanner.eu willen erg graag weten waar ze exact aan toe zijn voor ze een fiets-arrangement boeken. Van dag tot dag is het programma (op moment dat we dit artikel maakten) zoals hieronder beschreven. Check altijd het programma op hun site zelf:

 • Avondmaal en verblijf in het eerste Fletcher Hotel
 • Fietstocht met routebeschrijving via fietsknooppunten naar het volgende hotel, waarbij de beschrijving tevens interessante toeristische hoogtepunten onderweg vermeldt
 • Bij aankomst na de fietstocht kunt u direct naar uw hotelkamer gaan, waar uw bagage al is gearriveerd
 • Geniet van een 3-gangen diner in het Fletcher restaurant
 • Maak gratis gebruik van de hotelfaciliteiten, waaronder (indien beschikbaar) de BLUE Wellness voorzieningen
 • Begin uw dag met een uitgebreid ontbijt en vervolg met een prachtige dagetappe naar de volgende overnachtings-locatie
 • Dit patroon herhaalt zich gedurende 3 of 4 dagen, waarna u terugkeert naar het oorspronkelijke hotel waar uw auto staat geparkeerd.
Fletcher Klavertje Vier fietsen banner


De Fietsroutes van Fletcher Klavertje 4

De fietsroutes die u zult verkennen, zijn samengesteld door de ANWB en worden geleid door het fietsknooppunten-netwerk. U heeft geen navigatie-apparaat of mobiele telefoon nodig om uw weg te vinden. U volgt eenvoudigweg de cijfers van de fietsknooppunten. De beschikbare arrangementen zijn als volgt:

 • 4-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Veluwe Noord
 • 4-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Het Gooi
 • 4-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Zeeland
 • 5-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Veluwe-Zuid
 • 5-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Limburg
 • 4-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Kust
 • 5-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Brabant
 • 5-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Veluwe-Zuid
 • 4-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Zeeland
 • 5-daags Klavertje 4 Fietsarrangement Noord-Nederland

Raadpleeg de informatie, tarieven en beschikbaarheid op de website klavertjevierarrangement.nl. Als u geen tijd of zin heeft voor een volledig Klavertje Vier, kunt u de verkorte fietsarrangementen bekijken op Fletcher.nl. Trouwens, ANWB Reizen biedt ook fietsarrangementen aan.

Ervaringen met het Fletcher Fietsarrangement

Heb u al eens een ritje gemaakt via het Fletcher Klavertje Vier Fietsavontuur? Nou, ik sta hier met mijn oren wijd open en te wachten van uw ervaringen! Of u nu een korte reisanekdote hebt of een episch fietsgedicht te delen, gooi het eruit. Vertel me alles over uw flitsende avonturen en welk smaakvol Fletcher Fietsarrangement Klavertje Vier u hebt gefietst. Hebt u in de hotelkamers geslapen als een roos of waren ze gewoon een tikkeltje tegenvallend? En die maaltijden – waren ze een symfonie voor uw smaakpapillen? Laat het me weten, andere bezoekers van deze site lezen uw verhalen graag terug.


Fietsvakantiewinkel.nl heeft alles voor fietsvakanties: routeboekjes, kookspullen, tenten en kleding.

fietsvakantiewinkel ad