Fietsrelax.nl

Fietsrelax is dé specialist in (gezins)fietsvakanties en biedt een scala aan fietsavonturen op verschillende bestemmingen in Europa, met meer dan 20 landen om uit te kiezen. Ontdek het gevarieerde reisaanbod op Fietsrelax.nl.

Fietsrelax logo

Fietsrelax organiseert zowel comfortabele hotelvakanties als avontuurlijke kampeervakanties voor degenen die van het authentieke kampeerleven houden. Ongeacht het type fietsvakantie is het bagagevervoer al voor u geregeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zware bagage tijdens uw fietstochten.

Of u nu een doorgewinterde fietser bent of net begint aan uw avontuurlijke fietsvakanties, Fietsrelax.nl heeft voor elk niveau geschikte fietsreizen. Op de website kunt u eenvoudig met behulp van de praktische zoekfunctie een reis vinden die precies aansluit op uw wensen. Daarnaast wordt het niveau en de zwaarte van elke vakantie duidelijk vermeld, zodat u de perfecte fietservaring kunt kiezen.

Fietsrelax: Fietsen in zowel Nederland als in Diverse Europese Landen

De individuele fietsvakanties omvatten gezinsfietsvakanties, hotel-fietsvakanties en kampeerfietsvakanties. Er worden geen groepsreizen georganiseerd waarbij u zich kunt aansluiten. Hier zijn enkele voorbeelden van bestemmingen:

  • Fietsvakantie Vennbahn Route: Een rondreis door vier landen.
  • Fiets- en kampeervakantie in de Dordogne en Vézère. Naast fietsen kunt u hier ook genieten van wandelingen, zwemmen, kanoën en een bezoek brengen aan prehistorische grotten.
  • Fietsreis Loire à Vélo: Ervaar het ‘God in Frankrijk’-gevoel tijdens een fietsvakantie langs de Loire. Geschikt voor beginnende vakantiefietsers.
  • Elberadweg: Fietsen van Praag naar Dresden langs de Elbe. Dit is een populaire route, dus u zult niet de enige fietser zijn.
  • Trans-Austria’: Van Innsbruck naar Wenen, dwars door Oostenrijk. Fiets- en kampeervakantie in Piemonte, Italië. Een groene route met prachtig uitzicht op de Alpen. Misschien niet de makkelijkste route, maar wel zeer aantrekkelijk!
  • Fietsvakantie Alpe Adria: Fietsen van de Alpen naar de Middellandse Zee, met Salzburg als vertrekpunt. Bekijk alle huidige fietsvakanties op hun website.
Fietsrelax.nl banner


Fietsvakantie IJsselmeer van Fietsrelax

Het ‘Rondje IJsselmeer’ behoort tot de meest geliefde fietsvakanties in Nederland, en daarom bieden verschillende reisorganisaties arrangementen aan om deze route te verkennen. Een van deze aanbieders is Fietsrelax, die een 6-daagse fietsvakantie voor deze route aanbiedt. De route volgt het pad van Huizen naar Volendam, Enkhuizen, Lemmer, Kampen, Harderwijk, en keert uiteindelijk terug naar het startpunt, Huizen. De dagelijkse afstanden bedragen ongeveer 40 kilometer. Voor meer details over deze ‘Rondje IJsselmeer’-reis kunt u hun website bekijken: fietsrelax.nl/ijsselmeer

Ze hebben zowel een variant met als zonder Afsluitdijk. Het kan nogal waaien op de dijk, maar het maakt de ervaring natuurlijk wel compleet.

Elfstedentocht Fietsen

Een andere razendpopulaire fietsroute in eigen land is de Friese Elfstedenroute. Hier fiets je langs de roemruchte 11 steden van de Elfstedentocht. Fietsen in Friesland is als fietsen op een pannekoek – lekker plat en af en toe een lichte bries als de slagroom op de pannenkoek. Dus, waar wacht je nog op? Spring op je stalen ros en bekijk alle hilarische details van de Friese Elfsteden Fietsvakantie!

Al vele jaren bezorgen wij duizenden fietsers originele ‘fiets & relax’ peddel-ervaringen, sportieve trapavonturen en ontspannen tussendoortjes dankzij onze individuele fietsvakanties. – Fietsrelax

Bedrijfsinformatie Fietsrelax Fietsvakanties

Fietsrelax is onderdeel van Fietsvakantiewinkel
Geen kantoor om te bezoeken
website: www.fietsrelax.nl
e-mail adres: info@fietsrelax.nl
telefoonnummer: 024 – 388 9065 (bellen alleen tijdens kantooruren)

Banner Eigenwijze Reizen


Alternatieve Reisorganisaties voor Fietsvakanties

Andere bekende reisbureaus voor georganiseerde fietsreizen zijn onder andere Djoser FietsreizenEigenwijze Reizen Fietsvakanties en SNP Fietsvakanties.


Fietsvakantiewinkel.nl heeft alles voor fietsvakanties: routeboekjes, kookspullen, tenten en kleding.

fietsvakantiewinkel ad