ACSI Kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen laat avontuurlijke geesten kennismaken met 7 unieke fiets-kampeer groepsreizen waarbij u van de ene camping naar de andere trekt. Dit zijn niet de doorsnee fietstochten die u elders tegenkomt; hier gaat het om aanzienlijk langere fietsvakanties.

ACSI Kampeerreizen logo

De fietsreizen van ACSI Kampeerreizen zijn onderverdeeld in 7 opmerkelijke thema’s. U kunt kiezen voor een ontdekkingsreis langs de zonovergoten Spaanse Costa’s, een tweewieler-avontuur naar de Middellandse Zee, een Donau- en Moldau-fietstocht, een Alpen & Adria-verkenning, een tocht van de Waddenzee tot de Oostzee, een Zweedse fietservaring en een reis langs de Seine & Atlantische Oceaan. U vindt alle details over deze bijzondere reizen op ACSIreizen.nl.

Deze reizen strekken zich uit over heel Europa, dus er is voor elk wat wils. Ze trekken vooral avonturiers aan die de luxe van tijd waarderen, of zij die deze reizen als een droom in vervulling zien gaan.

ACSI Kampeerreizen; hoe gaat het in zijn werk?

Wat houden de ACSI Kampeerreizen precies in? Nou, u hoeft geen tent op te zetten. Deze reizen zijn speciaal ontworpen voor degenen die met hun eigen camper of caravan op pad gaan. U verplaatst zich van camping naar camping en ter plaatse maakt u gebruik van fietstochten. Dus, voor de duidelijkheid, u fietst niet van de ene camping naar de andere! De afstanden tussen de campings worden met uw caravan of camper afgelegd.

Voor zover ik weet, bieden geen andere reisorganisaties dit soort fietskampeer-reizen aan waarbij u uw eigen kampeermiddel meebrengt. Bovendien zijn deze fietsreizen behoorlijk lang, vooral in vergelijking met de aanbiedingen van andere organisaties. De minimale duur bedraagt drie weken, en de fietsvakantie naar de Spaanse Costa’s strekt zich zelfs uit over 27 dagen.

De fietsreizen van ACSI zijn geschikt voor kampeerders met een gemiddelde conditie. Voor zo’n 40 kilometer per dag draait u uw hand niet om. Een goede fiets is belangrijk, bij voorkeur één met minimaal 5 versnellingen. Uiteraard kunt ook kiezen om een elektrische fiets mee te nemen. – ACSI Kampeerreizen

Omdat u reist met uw eigen kampeermiddel, kunt u behoorlijke afstanden overbruggen. Het voordeel hiervan is dat u tijdens uw vakantie een scala aan diverse regio’s en landschappen kunt verkennen. Neem een kijkje bij de 7 fietsreizen van ACSI en ontdek wat deze avonturen te bieden hebben.

ACSI kampeerreizen banner


De 7 Unieke Fiets-Kampeer Fietsvakanties in een Groep

Hieronder presenteren we kort deze opmerkelijke reizen. Als u op de bijgevoegde link klikt, kunt u uitgebreide details over elke afzonderlijke reis raadplegen. Houd er rekening mee dat onze reizen doorgaans snel volgeboekt raken, dus aarzel niet te lang met reserveren.

  1. Fiets-Kampeerreis Spaanse Costa’s (27 dagen): Een uitgebreide fietstocht langs de Costa Brava en Costa Azahar, inclusief bezoeken aan Valencia, Elche en het schilderachtige middeleeuwse Segorbe. Begeleid door 13 boeiende excursies. Bekijk deze reis
  2. Fiets-Kampeerreis van Waddenzee tot Oostzee (21 dagen): Een unieke tocht met eilandhoppen naar Schiermonnikoog, het Duitse Helgoland en de Deense eilanden Rømø, Funen, Tåsinge en Ærø. Geniet van 10 interessante excursies en verken Kopenhagen en Stevns Klint. Bekijk deze reis
  3. Fiets-Kampeerreis Alpen & Adria (23 dagen): Een klassieke fietsroute die u meeneemt door Oostenrijk, Italië en Slovenië. Verken de Drautal-fietsroutes, de beroemde Alpe-Adria Radweg en maak een stop in de charmante Sloveense hoofdstad Ljubljana. Er zijn 9 fascinerende excursies en zelfs een golfclinic. Bekijk deze reis
  4. Fiets-Kampeerreis naar de Méditerranée (23 dagen): Begin en eindig in Neydens – Villeneuve-lès-Avignon. Deze reis omvat 10 fietsexcursies langs prachtige routes langs meren, de Rhône-rivier en de Middellandse Zee. Bekijk deze reis
  5. Fiets-Kampeerreis Zwitserse Meren ( 22 dagen): Deze fietsreis leidt u langs de mooiste Zwitserse meren. De reis begint aan de Bodensee en voert u langs het Meer van Neuchâtel, de Brienzersee en het Bielermeer. Bekijk deze reis
  6. Fiets-Kampeerreis Zweden: Verken de Kattegatroute, de Klaralvdalenfietsroute en bezoek het bruisende Stockholm. Maak bovendien een ontspannen boottocht naar Drottningholm. Bekijk deze reis
  7. Fiets-Kampeerreis Donau en Moldau (23 dagen): Volg de prachtige stromen van twee van Centraal-Europa’s mooiste rivieren, de Donau en de minder bekende Moldau. Ontdek de schoonheid van Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk met bezoeken aan Wenen en Praag. Bekijk deze reis
Eigenwijze Reizen banner


Details over de Kampeerreizen

Op de website heeft u de mogelijkheid om bij elke kampeerreis de reisleiders te ontmoeten, te ontdekken wat de maximale groepsgrootte is en te achterhalen hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn. Wat me aangenaam bevalt aan de ACSI Kampeerreizen-website is de uitgebreide beschrijving van het dagprogramma, wat het gemakkelijk maakt om de verschillende fietsvakanties met elkaar te vergelijken. Als ik persoonlijk een reis bij hen zou boeken, zou mijn keuze uitgaan naar de Zweden-fietsreis.

Alternatieve ACSI Kampeerreizen

Deze reisorganisatie heeft niet alleen kampeerreizen voor fietsliefhebbers, maar ook voor degenen die liever niet op de pedalen staan. Met ACSI Kampeerreizen kunt u kiezen uit diverse themareizen, waarbij u bijvoorbeeld een Italiaanse opera bijwoont, luistert naar de betoverende klanken van Celtic muziek in het hart van Dublin, of deelneemt aan de grandioze Royal Edinburgh Military Tattoo.

Als u de voorkeur geeft aan de winterzon, bieden ze kampeerreizen naar zonnige bestemmingen in Spanje, Portugal of Frankrijk nadat het hoogseizoen voorbij is. Voor avontuurlijke kampeerders zijn er ook opties om mee te gaan naar Corsica & Elba, La Marche & Umbrië, of de Tweede Meren en het prachtige Noorwegen. Voor een uitgebreid overzicht kunt u terecht op hun website.

Doelgroep & Deelnemers ACSI Reizen

Ik wed dat we op deze reizen vooral een bont gezelschap van gepensioneerde avonturiers zullen aantreffen. Ze hebben de tijd, en laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje kamperen met een camper of caravan? Dus, het is geen verrassing dat de fietsvakantie naar de Spaanse Costa’s bovenaan hun lijstje staat. Ik verwacht bijna dat deze trips zo snel vol zullen zitten als een zak chips op een filmavond!

Deze epische fietsavontuur begint in Frans-Catalonië en glijdt vervolgens langzaam Spanje binnen. En weet je wat echt gaaf is? Je volgt de ‘Vía Verdes,’ oude spoorwegen die zijn omgetoverd tot fietspaden. En het mooie is dat ze nooit steil zijn, want fietsen is leuk, maar bergbeklimmen op twee wielen? Niet ons idee van een ontspannen vakantie! Dus, op naar Valencia, Elche en andere prachtige plekken. Het wordt een Spaanse feestfiesta op twee wielen!

Bedrijfsinformatie ACSI Reizen

ACSI Reizen
Geurdeland 9
6673 DR Andelst
website: www.acsireizen.nl
e-mail adres: info@acsireizen.nl
telefoonnummer: 0488 – 420 810 (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 20.00)

ACSI Kampeerreizen in het kort:

Ontdek een scala aan kampeerreizen door heel Europa, waaronder een boeiende selectie van zeven fiets-kampeervakanties. Gedurende uw avonturen reist u met uw caravan of camper van camping naar camping, waarvandaan inspirerende fietsexcursies plaatsvinden.

Wat onze reizen extra bijzonder maakt, is de aanwezigheid van Nederlandstalige reisleiders, veelal echtparen, die grondig zijn opgeleid. Ze staan voor u klaar om u te begeleiden tijdens uw onvergetelijke reis. ACSI Kampeerreizen heeft bovendien scherpe prijsafspraken weten te regelen met campings, restaurants en veerbootmaatschappijen.

Met meer dan 50 jaar ervaring in kamperen en campings is ACSI Kampeerreizen een ware specialist op dit gebied. Onze groepsreizen bieden de perfecte balans tussen groepsactiviteiten en individuele vrijheid. Ontdek zowel beroemde hoogtepunten als unieke, verborgen juweeltjes dankzij ons uitgebalanceerde excursieaanbod.

En als kers op de taart organiseren we jaarlijks reünie-dagen, zodat u, als u dat wenst, de kans krijgt om de groep nogmaals te ontmoeten en herinneringen op te halen. Voor gedetailleerde dagprogramma’s en specifieke reisdetails per reis, kunt u terecht op onze website ACSIreizen.nl.

Andere Mogelijke Reisorganisaties voor Fietsvakanties

Heb je het aanbod van deze reisorganisatie bekeken en niet gevonden wat u zocht? Ik heb informatie over verschillende andere reisorganisaties voor fietsvakanties, zowel in Nederland als (ver) daarbuiten. Interessante alternatieven zijn: Fital Fietsvakanties, Djoser Fietsreizen, TUI fietsvakanties en Fietsrelax. Ook Kampeerreizen van ACSI zijn interessante opties voor fietsers met een camper of caravan.


Fietsvakantiewinkel.nl heeft alles voor fietsvakanties: routeboekjes, kookspullen, tenten en kleding.

fietsvakantiewinkel ad