Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie
Tijdelijke website

Dit is een tijdelijke site i.v.m. site-hack. Alle informatie is terug te vinden op deze site, maar de plaatjes ontbreken. Ook links kunnen mogelijk dood lopen. Door tijdgebrek zal deze situatie nog enige tijd blijven bestaan. Mijn excuses hiervoor.

Tour de LatEst

latestroute

De Tour de LatEst voert je van Estland naar Letland en terug. De route is totaal 1296 km lang. Al fietsend komt u meer te weten over de geschiedenis en het cultureel erfgoed van beide landen, zie je toeristische bezienswaardigheden en kom je makkelijk in aanraking met het dorpsleven in de regio.

 

Het zuiden van Estland biedt fietsers de kans om te ontsnappen aan de drukte van de stad en het rijke erfgoed van het gebied te ervaren te midden van ongerepte natuur. Fietsend vanuit Letland, voert de fietsroute u door Valka / Valga – een van de weinige steden in de wereld die in tweeën gedeeld wordt door een nationale grens. De route gaat dan verder door de graafschappen van Valga, Tartu, Jõgeva en Viljandi.

 

Meer info op visitestonia.com en www.tourdelatest.eu. De infobrochure en de gps-track zijn op www.tourdelatest.eu te downloaden.