Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie
Tijdelijke site

Beste bezoeker,

Door een technische storing is dit niet de site die u gewend was. Om u de gelegenheid te geven toch de site te bezoeken, is deze tijdelijke website ingericht. Gebruikt u a.u.b. de zoekfunctie als u niet op de pagina bent binnengekomen die u zocht. Onze excuses voor het ongemak.

Zoek hier op deze website

Parijs – Nice

parisnice

Deze franse fietsgids beschrijft een fietsroute van Parijs naar Nice. De route van 1360 km is door de makers opgedeeld in 22 etappes. Iedere etappe wordt beschreven op een los uitklapvelletje. Daarop staan behalve de kaartjes met de ingetekende route, ook nog per kilometer eventuele bezienswaardigheden genoemd, alsook enkele overnachtingsmogelijkheden. Vooral dat laatste is niet uitgewerkt zoals de Europafietsers of Benjaminse dat doen. Alleen accomodaties die aan het eind van de etappe liggen, worden genoemd. Dat betekent dus dat de fietser iets minder kan varen op de boekjes bij het zoeken naar een slaappplaats.

   

De fietsroute Parijs Nice schuwt heuvels en bergen niet. Het is een pittige route dwars voor een super vakantie door Frankrijk.

 

Het gidsje is online te bestellen bij franse boekwinkels als www.latitude360.fr en http://www.leguide.com.

     

Auteur : Dominique Pélassy

Uitgever: Hachette Tourisme

ISBN10 : 2012445567

 

parijsnicekaartje