Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie
Tijdelijke website

Dit is een tijdelijke site i.v.m. site-hack. Alle informatie is terug te vinden op deze site, maar de plaatjes ontbreken. Ook links kunnen mogelijk dood lopen. Door tijdgebrek zal deze situatie nog enige tijd blijven bestaan. Mijn excuses hiervoor.

Radatlas Sardinie

bikelinesardinieIn de Bikeline-serie is vanaf 2009 ook de Radatlas Sardinien uitgekomen. Meer dan 2000 kilometer aan fietsroutes op dit onvergetelijke eiland. Sardinië is net als Corsica een pittig, maar zeer mooi fietsland. Je proeft er de echte Italiaanse sfeer, gecombineerd met het eigenzinnige van een eiland, en natuurlijk is het leuk om een toer rondom het eiland te (kunnen) maken.

 

Zoals gebruikelijk bij Bikeline-gidsjes is ook dit gidsje in het handige ‘stuurtas-formaat’. Iedere dubbele bladzijde bevat een kaart, met daarnaast begeleidende tekst. Voor fietsers interessante gegevens zijn aangegeven, en aan het eind van de tekst nog eens gerangschikt. De fietsroutes zijn ‘onderverdeeld’ in etappes van 45 tot 120 kilometer, 24 in totaal. Dat wil overigens geenszins zeggen dat niet halverwege een etappe kan worden opgestapt of overnacht.