Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie
Tijdelijke website

Dit is een tijdelijke site i.v.m. site-hack. Alle informatie is terug te vinden op deze site, maar de plaatjes ontbreken. Ook links kunnen mogelijk dood lopen. Door tijdgebrek zal deze situatie nog enige tijd blijven bestaan. Mijn excuses hiervoor.

Werking – Ik zoek GPS-tracks, waar vind ik die?

Als u gezocht heeft naar ‘fietsroutes met een gps-track’, dient u het volgende in uw achterhoofd te houden:

 

De GPS-track-voorkeur is nog in ontwikkeling. Hoewel software-matig functioneel, zijn er momenteel simpelweg te weinig Lange-afstands-fietsroutes waarvan een goede, betrouwbare GPS-track voor handen is (op dit moment is er van ongeveer 60% van de routes die in de planner zijn ingevoerd een GPS-track beschikbaar). De planner zal dus wel proberen een route samen te stellen die gedekt wordt door GPS-tracks, maar het kan goed zijn dat er geen GPS-track beschikbaar is van (een stuk van) de aangeraden fietsroute. 

 

Nadat u uw search gemaakt heeft, kunt u in het linkerscherm op de namen van de fietsroutes dubbelklikken. Er opent zich een venster met informatie over de betreffende fietsroute. Als er een GPS-track beschikbaar is van deze route, dan kunt u klikken op de gps-link boven in het menu. U komt dan op de pagina waar alle links naar gps-tracks verzameld zijn, en waar u de tracks ook daadwerkelijk kunt downloaden.