Plan snel en simpel uw fietsroute voor uw fietsvakantie
Tijdelijke website

Dit is een tijdelijke site i.v.m. site-hack. Alle informatie is terug te vinden op deze site, maar de plaatjes ontbreken. Ook links kunnen mogelijk dood lopen. Door tijdgebrek zal deze situatie nog enige tijd blijven bestaan. Mijn excuses hiervoor.

Noordzeeroute LF 1

Noordzeeroute LF 1

Het Nederlandse deel van de LF1 volgt de Noordzeekust van Den Helder naar Sluis. De duinen en deltawerken vormen belangrijke elementen in deze route. Ze worden afgewisseld door de bekende bad- en havenplaatsen. Het zuidelijke deel van de route voert iets meer landinwaarts, o.a. door het karakteristieke Middelburg.

lf1-noordzeerouteNa het passeren van de Zeeuwse delta voert de fietsroute door de Vlaamse polders, langs het Franse houtland, over de heuvels van Artesië tot aan de witte krijtrotsen van Boulonnais. De fietsroutegids bevat een heldere routebeschrijving, duidelijke kaarten, overnachtingsadressen, attracties en achtergrondinformatie.

De LF1 vormt samen met de LF10 Waddenzeeroute het Nederlandse deel van de in 2001 geopende internationale Noordzeeroute (North Sea Cycle Route). Deze loopt verder door Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Schotland en Engeland en heeft een totale lengte van 6.000 km.

 

Meer informatie over de LF 1 vindt u op www.landelijke-fietsroutes.nl.

 

Van deze fietsroute is een GPS-track beschikbaar.